...

Balıkçılık Kulübü

Hakkımızda

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Balıkçılık Kulübü balığa, balık tutmaya, balık avı malzemelerine, akvaryum balıkçılığına ve bu alanlarda kendini geliştirmeye ilgi duyan üniversitemiz öğrencilerini bir araya getirerek öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmelerini, sosyalleşmelerini, sorumluluk bilinci geliştirerek disiplin altında grup çalışması yapabilmelerini sağlamak amacıyla 10.04.2019 tarihinde 2019.10.60 sayılı senato kararıyla kurulmuştur.

Kulüp olarak denizlerimizde ve iç sularımızda doğal yaşam alanlarının tanınması ve korunması, buralarda bulunan su ürünleri kaynaklarımızdan faydalanılması, sürdürülebilir balık avcılığının bilinçli bir şekilde yapılması ve gelecek nesillere bırakılması konusunda farkındalık oluşturmak için konferans, seminer, eğitim, yarışma, festival, sergi, proje, vb. etkinlikler yapmayı hedeflemekteyiz.

Kulübün Kurucu Üyeleri:

1. Ökkeş BEYAZOĞLU (Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği)
  2. Furkan KOŞMAZ (Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği)
  3. Ömer ÇALIK (İlahiyat Fakültesi, İlahiyat)
  4. Enes EKİNCİ (İlahiyat Fakültesi, İlahiyat)
  5. Hüseyin BOZ (Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği)
  6. Rasim KILIÇ (Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği)
  7. Tolga BELLİ (Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği)